Την τρίτη τους νίκη στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις, πανηγύρισαν οι Παγκορασίδες του Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου, που επικράτησαν στη διαδικασία του ταί-μπρείκ του Αρίωνα Πτολεμαΐδας το μεσημέρι της Κυριακής (11/02) στο κλειστό Γεώργιος Χαλκίδης.

Ο Αριστέας έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν κάηκε, ενώ προηγήθηκε με 2-0 σετ, στη συνέχεια αδράνησε και έδωσε το δικαίωμα στις γηπεδούχες να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του αγώνα, οδηγώντας το παιχνίδι στο τάι-μπρεικ. Εκεί ο Αριστέας σοβαρεύτηκε και με διαδοχικούς πόντους, έφτασε στην κατάκτηση του ρόζ φύλλου.
Οι παίκτριες της Νόπης Κούση μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με όπλο το σερβίς και εκμεταλλευόμενες τα αμυντικά λάθη του Αρίωνα, καθάρισαν εύκολα τα δύο πρώτα σετ (13-25, 16-25).
Και ενώ όλα έδειχναν ότι ότι ο Αριστέας θα έφευγε με καθαρό σκόρ από την Πτολεμαίδα, οι παίκτριες του εφησύχασαν και έδωσαν το δικαίωμα στον αντίπαλο να απαντήσει αντιστοίχως, κατακτώντας τα 2 επόμενα σετ (25-23, 26-24).
Ετσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία του ται-μπρέικ. Ο Αριστέας πήρε από την αρχή του σετ προβάδισμα στο σκόρ (2-4), και από κει και πέρα, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Αρίωνα, κόβοντας πρώτος το νήμα του σετ με 15-9 και του αγώνα με 3-2 σετ.
Οι παίκτριες του Αριστέα, μετά το τέλος του αγώνα αφιέρωσαν τη νίκη στους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου, για να ενισχύσουν τις προσπάθειες τους.
Διαιτητής: Δανιηλίδου - Γλούμπου
Σετ: 13-25, 16-25, 25-23, 26-24, 15-9

Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου (Νόπη Κούση): Χαραλαμπίδου, Κατσουπάκη Μ., Γιώβη, Καπετανάκη, Θεολογίδου, Κατσουπάκη Ε., Μπάλι, Μπαρτζώκα.

ΦΣ ΑρίωνΠτολεμαϊδος (Ιωάννης Κούρτης): Καραίσκου, Παντελειου, Βοιτσίδου, Μυλώνα, Συμεωνίδου, Νικολαίδου (L), Κουτσουπιά , Κουτρούδη, Κούρτη,Ιτσκου, Παλληκαρίδου, Σαχπατζίδου, Λιούρη, Αράπη (L).