Φωτορεπορτάζ : Κώστας Τρύφων 
                         Οδυσσέας Νικολάου | MrOdiss Photographyodiss.gr

Πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 3 Φεβρουαρίου σε γνωστό ξενοδοχείο της Πτολεμαΐδας η κοπή βασιλόπιτας της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Πτολεμαΐδας με την παρουσία αθλητών και μελών της.
Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν ο προϊστάμενος Τουρισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας , εκπρόσωπος του Δήμου Πτολεμαΐδας , ο Δ/κτης της Τροχαίας Πτολεμαίδας , ο Δ/κτης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαίδας ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου και άλλοι εκπρόσωποι φορέων.

Κατά την ομιλία του μέλους του Δ.Σ της Α.Λ.Π Ευάγγελου Μπερναλή αναφέρθηκε σε όλη την περασμένη χρονιά που πέρασε με τις επιτυχίες των αθλητών αλλά και τις μεταγραφές που έγιναν τιμώντας όλους ξεχωριστά αλλα και τους χορηγούς της Α.Λ.Π.

Σημαντική στιγμή στην τελετή ήταν η ειδική αναφορά στις επιτυχίες του Φλωρινιώτη οδηγού και αντιπροέδρου της Α.Λ.Π Τάσου Χατζηχρήστου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ,στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος ,στις δεξιοτεχνίες αλλά και την πολύ μεγάλη διάκριση στο Παγκόσμιο Rally Greece Offroad 4x4 που πραγματοποιήθηκε στην Φλώρινα.

Ο Τάσος Χατζηχρήστος βραβεύτηκε επίσης μαζί με όλη την ομάδα Chatzihristos Rally Team Florina από τον τομέα Τουρισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την προσφορά του γενικότερα στον χώρο του Μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και για την επιτυχία του ως οδηγός με το γνωστό Lada Niva 4x4 με συνοδηγό τον Ευάγγελο Μπερναλη να τερματίσει στην 3η θέση στην κατηγορία TH.1 ως πρώτο Μακεδονικό πλήρωμα και ως πρώτος τοπικός οδηγός.
Βραβεύτηκαν επίσης και οι άλλοι δύο Φλωρινιώτες οδηγοί για την συμμετοχή τους σε δεξιοτεχνία οι οποίοι είναι ο Ιωάννης Τσανδέσκης και ο Οδυσσέας Νικολάου.

Εν αναμονή νέων επιτυχιών .....
Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά στην Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαίδας

Χορηγός επικοινωνίας του Chatzihristos Rally Team Florina και της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Πτολεμαίδας τα Φλωρινιώτικα Νέα