Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018

on

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας, παρευρέθηκε ο  Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018, στο χώρο του ΔΑΚ Φλώρινας. 

Οι εκδηλώσεις έγιναν από τον Δήμο Φλώρινας και περιελάμβαναν σαρακοστιανά εδέσματα, ποτά και χυμούς, τα οποία διενεμήθησαν όλα δωρεάν από υπαλλήλους του Δήμου, υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής. Η δωρεάν διανομή των προϊόντων έγινε και φέτος,με σκοπό να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους Φλωρινιώτες να γιορτάσουν
την Καθαρά Δευτέρα, ανεξάρτητα από τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Παρόντεςστον εορτασμό, επίσης, ήταν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου κ.κ. Θεόδωρος Δημόπουλος, Νίκος Δούμτσης και Κώστας Τριανταφυλλίδης, καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη της Δημοτικής Κοινότητας.

Ο κ. Δήμαρχος, για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας είπε:«Και φέτος, όπως κάθε χρόνο, ο Δήμος Φλώρινας διοργάνωσε αυτή την όμορφη εκδήλωση στο ΔΑΚ, όπου μοιράστηκαν σαρακοστιανά εδέσματα, ενώ δίνεται η δυνατότητα και στα μικρά παιδιά να διασκεδάσουν πετώντας τους χαρταετούς τους. 
Ευχόμαστε, σε όλο τον κόσμο, χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.