Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

on

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, της οποίας μέλη είναι Απόστρατοι Αξιωματικοί του Στρατού και της τέως Χωροφυλακής , με τη συμπλήρωση 69 χρόνων από την Μάχη της Φλώρινας την 12η Φεβρουαρίου 1949, τέλεσε θρησκευτικό μνημόσυνο στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών, των ηρωικώς αγωνισθέντων και πεσόντων, για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Πατρίδας την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018.
Συγκινητική ήταν η στιγμή οταν κατέθεσε στεφάνι ο τότε διοικητής του 14ου Λόχου Καταδρομών Αντιστράτηγος ε.α Κωσταντίνος Κόρκας ο οποίος έλαβε μέρος στην μάχη της Φλώρινας και μάλιστα ο λόχος που διοικούσε έχασε 16 στρατιώτες.
Στην τελετή παραυρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Αντώνης Σίπκας ο βουλευτης της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος απόστρατοι Αξιωματικοί του Στρατού και της Χωροφυλακής καθώς και πλήθος κόσμου.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.