Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

on

Έκτακτο δελτίο / Νέος κύκλος ισχυρών καταιγίδων, πυκνών χιονοπτώσεων και θυελλωδών ανέμων στα Πελάγη / Αναλυτική πρόγνωση καιρού Ελλάδας για 14-15/02/18.

Τετάρτη 14/02/18
Πρωινές-μεσημβρινές ώρες:
Η κυριότερη μεταβολή του καιρού θα λαμβάνει χώρα κατά βάση στην βορειοανατολική και ανατολική νησιωτική Ελλάδα. Πριν τα ξημερώματα, ψυχρό μέτωπο θα διασχίσει την ανατολική Ελλάδα από το ύψος της Νότιας Κρήτης έως και την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη. Η λιγότερο ευνοημένη από άποψη φαινομένων δείχνει να είναι η Κρήτη, με πρόσκαιρες βροχές ή ασθενείς καταιγίδες στα νότια κατά βάση τμήματά της. Πριν τα ξημερώματα ζώνη όμβρων και καταιγίδων θα διασχίσει το κεντρικό και ανατολικό Αιγαίο. Σύντομο πέρασμα φαινομένων θα απασχολήσει τις Κυκλάδες, ενώ πιο ισχυρά και με διάρκεια θα είναι στο ανατολικό Αιγαίο.

Διαβάστε την συνεχεια στο forecastweather.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.