Στην τελετή κοπής της πίτας του το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου επισκευαστών αυτοκινήτων Φλώρινας, τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον επί πολλά χρόνια πρόεδρο του Συλλόγου Γιάννη Σελεμίδη, το Σάββατο 3.2.2018.

Το ίδιο βράδυ ο κ. Σελεμίδης τιμήθηκε και από την ομοσπονδία επισκευαστών αυτοκινήτων βορείου Ελλάδος, την οποία εκπροσώπησαν ο κ. Χατζηφωτίου Αθανάσιος και ο κ. Κατζιόλας Αναστάσιος.

Εκτός από τα μέλη του συλλόγου παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Επισκευαστών Αυτοκινήτων Βορείου Ελλάδος κ.κ. Χατζηφωτίου Αθανάσιος και Κατζιόλας Αναστάσιος, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Φλώρινας κ. Θεόδωρος Δημόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σταύρος Παπασωτηρίου, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Φλώρινας κ. Σάββας Σαπαλίδης.


Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αναστάσιος Καραμήτσος απευθυνόμενος στα παρόντα μέλη του συλλόγου είπε:

«Αξιότιμες αρχές αγαπητοί συνάδελφοι ,
είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους μας η αποψινή παρουσία εδώ των συναδέλφων Χατζηφωτίου Θανάση και Κατσιόλα Αναστάσιο από την ομοσπονδία επισκευαστών αυτοκινήτων βορείου Ελλάδος και τους καλωσορίζω στην πόλη μας.
Βρεθήκαμε εδώ, για να κόψουμε την καθιερωμένη βασιλόπιτα μας για το καλό του χρόνου και να περάσουμε λίγες ώρες μακριά από τις καθημερινές σκοτούρες, στα δύσκολα χρόνια που περνάμε.
Είναι γεγονός πως έχει βελτιωθεί σημαντικά η παρεχόμενη ποιότητα υπηρεσιών και θα ήταν υψηλότερη αν δεν υπήρχαν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας.

Αντί όμως να μοιρολογούμε την τύχη μας , σύντομα θα κάνουμε μια γενική συνέλευση όπου θα συζητήσουμε αναλυτικά τα όποια ζητήματα αντιμετωπίζουμε , θα τα ιεραρχήσουμε και θα βρούμε τρόπους επίλυσης τους. Επειδή με τη δική σας στήριξη εκλέχτηκα στο διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕ Φλώρινας κατέχοντας τη θέση του Α΄ αντιπροέδρου, θα αξιοποιήσω κάθε δυνατότητα του Επιμελητηρίου προς όφελος των συναδέλφων.

Επειδή όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε, το διοικητικό μας συμβούλιο θέλει να τιμήσει με μια πλακέτα τον για πολλά χρόνια πρόεδρο μας, τον συνάδελφο Γιάννη Σελεμίδη σε ένδειξη ευγνωμοσύνης, για την σημαντική προσφορά του στον κλάδο μας.

Ο Γιάννης Σελεμίδης διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου μας για πολλά χρόνια. Μαχητικός, πεισματάρης στις διεκδικήσεις του για τον κλάδο, άξιος επιχειρηματίας, ασυμβίβαστος αγωνιστής πάντα με το θάρρος της γνώμης του, αποτελεί παράδειγμα για όλους μας.

Γιάννη, σ’ ευχαριστούμε γι’ αυτά που μας προσέφερες, να είσαι υγιής και να σ’ έχουμε πάντα κοντά μας.