Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

on

Μια μουσική προσέγγιση της Μ. Εβδομάδας, από την πορεία προς το Άγιο Πάθος μέχρι και την ελπιδοφόρα για όλους μας Ανάσταση του Σωτήρος Χριστού, θα παρουσιάσει το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 στις 8 μ.μ., στην αίθουσα “Θ.Αγγελόπουλος” του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας.

Στην εκδήλωση αυτή θα συμπράξουν, η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Ωδείου ( Σε συνεργασία με το Σύλλογο Κιουταχειωτών-Μικρασιατών Φλώρινας) την επιμέλεια της οποίας έχει ο κ. Βασίλης Δόντσιος, η Μαθητική Ορχήστρα και Καθηγητές του Ωδείου, υπό την Διεύθυνση της κ. Μαρίας Καραγιάννη.

Οι αφηγήσεις θα γίνουν από τα μέλη της θεατρικής ομάδας της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας Σούλα Σταμπουλίδου και Ολυμπία Χατζηχρήστου.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι,
Είσοδος Ελεύθερη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.