Την Κυριακή 04/03 /2018 ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα Α. Καλλινίκης του Δήμου Φλώρινας.

Ο κ. Βουλευτής εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της κοινότητας κ. Νικήτα Σίκο , τον ιερέα π. Χρήστο Βασιλειάδη και κατοίκους της τοπικής κοινότητας στο Πνευματικό κέντρο του ναού . Ο πρόεδρος και οι κάτοικοι συζήτησαν με τον κ. Βουλευτή για τα ζητήματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητα τους και ζήτησαν τη συνδρομή του . Επίσης, ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. Βουλευτή για το πρόβλημα που υπάρχει με το κτίριο του Πνευματικού Κέντρου, καθώς το κτίριο είναι μικρό και πεπαλαιωμένο και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων . Επιπλέον, ζητήθηκε η συχνή παρουσία του αγροτικού γιατρού για την εξέταση των κατοίκων και τις συνταγογραφήσεις, καθώς και άλλα ζητήματα.

Ο κ. Αντωνιάδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας για την ενημέρωση και δεσμεύτηκε για την προώθηση και επίλυση των αιτημάτων των κατοίκων μέσα από παρεμβάσεις και συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς. Επίσης, εξήρε τους κατοίκους γιατί παρά τις αντιξοότητες και τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνει ο τόπος, η Άνω Καλλινίκη είναι μια ζωντανή και δημιουργική κοινότητα με ενεργούς και δραστήριους Συλλόγους και με αρκετές πολύτεκνες οικογένειες. Στη συνέχεια ο κ. Βουλευτής με τον πρόεδρο επισκέφτηκε τα καφενεία του χωριού όπου είχε την ευκαιρία να ακούσει τους κατοίκους της ακριτικής κοινότητας και να συνομιλήσει μαζί τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ