Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018


Ένα επιβατηγό αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες συγκρούστηκε με αμαξοστοιχία του ΟΣΕ που μόλις είχε αναχωρήσει για το δρομολόγιο Φλώρινα – Θεσσαλονίκη, στην έξοδο της πόλης κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της Φλώρινας .

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το Ι.Χ. προσπάθησε να περάσει την ισόπεδη φυλασσόμενη με μπάρες διάβαση την ώρα που πλησίαζε η αμαξοστοιχία με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από αυτήν. Αναπάντητο ερώτημα είναι και το αν οι μπάρες στη διάβαση ήταν κατεβασμένες ή όχι.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο συνοδηγός του ΙΧ ενώ ο οδηγός νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου Φλώρινας εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τα όσα μας δήλωσε ο Διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας Γιώργος Κωτακίδης.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Φλώρινας. 


Δείτε βίντεο από τον τόπο του ατυχήματος και δηλώσεις του κ. Γεώργιου Κωτακίδη Δ/ντη της Ιατρικής Υπηρεσίας Γ.Ν.Φλώρινας


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.