Την Δεύτερη δενδροφύτευση πραγματοποίησε η Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώρινα στην προσπάθειά της να ομορφύνει τον περιβάλλοντα χώρο του ΔΑΚ Φλώρινας. 

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του ΠΑΣ Φλώρινα μετά την προγραμματισμένη τους σημερινή προπόνηση πήραν τα σκαφτικά τους εργαλεία και φύτεψαν περισσότερα από δεκαπέντε δέντρα καλλωπίζοντας το χώρο που περνάνε πολλές μέρες της εβδομάδας. 

Οι περισσότεροι παίχτες του Παιδικού τμήματος είχαν την εμπειρία από το 2011 που έγινε η πρώτη δενδροφύτευση και μετέδωσαν τις γνώσεις τους στους νεότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας που με ιδιαίτερη διάθεση συμμετείχαν και αυτοί με τα φτυαράκια τους στην διαδικασία. 
Οι άνθρωποι της ομάδας του ΠΑΣ Φλώρινα δείχνουν άλλη μία φορά πως εκτός από την αθλητική τους δράση έχουν και έντονη πολιτιστική δράση και είναι στη διάθεση των συμπολιτών μας σε οτιδήποτε μπορούν να βοηθήσουν το κοινωνικό σύνολο. 

Η ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα διακόπτει για μία εβδομάδα τις δραστηριότητές για να γιορτάσει τις Άγιες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα και εύχεται σε όλον τον κόσμο καλή Ανάσταση ενώ θα επιστρέψει στις προπονήσεις την επόμενη Τετάρτη στις 11 Απριλίου.