Με πρωτοβουλία του Π.Α.Σ. «Πήγασος» Φλώρινας σε συνδιοργάνωση με το Δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 5ος Δρόμος Υγείας Φλώρινας
Αφετηρία και τερματισμός η πλατεία Γ. Μόδη στην οποία συγκεντρώθηκαν οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι «φίλοι» της άθλησης.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, οικογένειες, μαθητές, αθλητές, παρέες και Σύλλογοι ακολούθησαν τη διαδρομή των 3 χιλιομέτρων με ελεύθερο περπάτημα ενώ οι πιο τολμηροί έτρεξαν στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο προπονητής του Συλλόγου Πέτρος Γιούρσης ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις διαδρομές αλλά και τους σταθμούς που υπήρχαν σ΄αυτές.

Ο Γιώργος Αντωνιάδης Περιφερειακός Σύμβουλος και εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ανέφερε ότι θα στηρίζει τέτοιες προσπάθειες και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους.

Ο Χρήστος Μπαρδάκας Αντιδήμαρχος του Δήμου Φλώρινας τόνισε ότι είναι μια ευκαιρία να ξεχυθεί ο κόσμος στο δρόμο για να αθληθεί και να ξεχαστεί για λίγο τα προβλήματα και την καθημερινότητα. Ευχήθηκε υγεία σε όλους και να συνεχιστεί ο «δρόμος υγείας»  στο μέλλον με τη στήριξη του Δήμου.

Τέλος πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής μεταλλίων στους 3 πρώτους της κάθε κατηγορίας και βεβαιώσεων συμμετοχής στους υπόλοιπους με συντονιστή τον Γιάννη Λονδράκη Πρόεδρο του Συλλόγου.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την εκδήλωση: