Όπως ξεκίνησε το πρωτάθλημα, δηλαδή με νίκη, έτσι και το ολοκλήρωσε ο Ερμής Αμυνταίου ο οποίος στο φινάλε κέρδισε με 3-0 τον Εθνικό Φιλιππιάδας χρησιμοποιώντας και πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Έγινε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες με τις 2 ομάδες να προσπαθούν να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο και να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους που πήγαν στο γήπεδο.
Οι γηπεδούχοι που έκλεισαν ιδανικά τη χρονιά είχαν την υπεροχή και πέτυχαν 3 όμορφα γκολ ενώ έχασαν και άλλες ευκαιρίες.
Πλέον ο Ερμής στρέφει τη προσοχή του στο κύπελλο Ερασιτεχνών εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Καλλικράτεια εκτός έδρας στις 11 Απριλίου.
Από την άλλη ο Εθνικός αν και είχε υποβιβαστεί προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες.
Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των Πολυχρονίου Σ.Δ. Καστοριάς με βοηθούς τους Πρεσπάρη από τον ίδιο σύνδεσμο και Τέγο από το Σ.Δ. Γρεβενών.

Φάσεις και γκολ
Στο 15ο κεφαλιά του Κλάζογλου έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί και λίγο μετά κεφαλιά του Θεοδουλίδη πέρασε άουτ.
Στο 24ο σουτ του Λάππα απέκρουσε σε κόρνερ ο Ψαρράς και στο 27ο σουτ του Σερσέμη έδιωκαν στη γραμμή οι αμυντικοί και στη συνέχεια νέο σουτ του Πάνου άουτ.
Στο 30ο το σουτ του Θεοδουλίδη αποκρούστηκε από το Μολώνη και στο 41ο σουτ του Λάππα από πολύ καλή θέση άουτ.
Στο 43ο ο Δόνες μπήκε από αριστερά σέντραρε και ο Θεοδουλίδης από κοντά δεν λάθεψε (1-0).
Στο 52ο ο Τσορλίνης με τρομερό σουτ στο παραθυράκι έκανε το 2-0 και στο 54ο ο Σερσέμης μπήκε από δεξιά αλλά εκεί που γύρισε δεν υπήρχε κανείς.
Στο 60ο σέντρα Σερσέμη κεφαλιά του Θεοδουλίδη άουτ και στο 70ο την ίδια τύχη είχε η κεφαλιά του Σωτηριάδη μετά από εκτέλεσε κόρνερ του Θεοδουλίδη.
Στο 84ο ο Μαυροματίδης έδωσε στο Σερσέμη και αυτός με πλασέ έκανε το 3-0 ενώ στο 86ο του σουτ του Τράϊκου πέρασε άουτ και στο 89ο αυτό του Κούση αποκρούστηκε από το Ψαρρά.

Ερμής Αμύνταίου: Ψαρράς, Γιορετζίδης. Δόνες, Κλάζογλου, Σωτηριάδης, Σερσέμης, Αμαραντίδης, Πάνος (63ο Μέδης), Τσολάκης (63ο Ηλιάδης), Τσορλίνης (63ο Μαυροματίδης), Θεοδουλίδης (73ο Τράϊκος).

Εθνικός Φιλιππιάδας: Μολώνης, Χρήστου (78ο Σαραντάρης), Ευσταθιάδης, Δημουλάς, Μαλλάτος, Ντούσκας, Σιώρας (68ο Τσάντι), Μανιώτης (37ο λ.τ. Καραγκούνης), Δανάϊ, Κούσης, Λάππας. (Γραφείο Τύπου Ερμή Αμυνταίου)