Τo Σάββατο  31/03/2018 ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε την Τ.Κ Αντιγόνου  του Δήμου Αμυνταίου. 

Ο κ. Βουλευτής συμμετείχε στην πανηγυρική λειτουργία για την εορτή του Αγίου Υπατίου , πολιούχου του Αντιγόνου  και στη συνέχεια με τον Πρόεδρο της κοινότητας  κ. Κωνσταντινίδη Γεώργιο   επισκέφτηκε τα καφενεία του χωριού  , συνομίλησε με κατοίκους της τοπικής κοινότητας και ενημερώθηκε για θέματα  που  τους απασχολούν.  Οι κάτοικοι μετέφεραν στον κ. Αντωνιάδη τον  προβληματισμό τους  για την εξοντωτική  φορολογία των αγροτών, τις υψηλές τιμές στα φυτοφάρμακα και στα λιπάσματα καθώς επίσης και για την μεγάλη καθυστέρηση στην καταβολή των αποζημιώσεων. Επίσης  ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. Βουλευτή για ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των κατοίκων και ζήτησε τη μεσολάβηση του. 

Ο κ. Αντωνιάδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας για την ενημέρωση και  δεσμεύτηκε για την προώθηση και επίλυση των αιτημάτων  των κατοίκων μέσα από παρεμβάσεις και συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.