Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018

on

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον έγκριτο δημοσιογράφο κ.Δημήτρη Βακρατσά έδωσε την περασμένη Πέμπτη 12/4/2018 ο Διευθυντής Σπουδών του Γενικού Φροντιστηρίου "ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ" και υπεύθυνος Παιδείας του ΕΒΕ Φλώρινας ,κ.Σαββίδης Λάζαρος.
Η συνέντευξη επικεντρώθηκε γύρω από 4 άξονες.Αρχικά,έγινε αναφορά στις επερχόμενες Πανελλαδικές εξετάσεις και στις όποιες καινοτομίες ενέχουν.Έπειτα,έγινε σύντομη συζήτηση για το πολυαναμενόμενο "νέο εξεταστικό σύστημα".Εκτενής αναφορά έγινε και για τον πολυδιάστατο και πολύ σημαντικό εκπαιδευτικό ρόλο των "οργανωμένων φροντιστηρίων", σε αντίθεση με το ανιαρό και παράνομο μετωποκεντρικό "ιδιαίτερο".Τέλος η συζήτηση επεκτάθηκε και σε αναφορές για τον αναβαθμισμένο ρόλο των Φροντιστών στα "Επιμελητήρια"όλης της χώρας με αφορμή την πρόσφατη εκλογή του κ.Σαββίδη ως συμβούλου στο ΕΒΕ Φλώρινας!!

Από τη Διεύθυνση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.