Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

on

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι διοργανωτές το Δ.Σ της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Πτολεμαίδας, μαζί με την Π.Ε. Φλώρινας , Δήμος Φλώρινας ,και οι εμπλεκόμενοι φορείς Τμήμα Τροχαίας Φλώρινας, Πυροσβεστική Υπηρεσία, ΕΚΑΒ, και Εθελοντικές ομάδες  για τις τελευταίες λεπτομέρειες για την τέλεση της 1ης Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου Φλώρινας που θα πραγματοποιήθεί στο ΔΑΚ Φλώρινας αυτό το  
  • Σάββατο 26 Μαίου στις 19.00 μμ με παρουσίαση σε πανηγυρική εκδήλωση των αθλητών μαζί με τα οχήματα τους στην Πλατεία της Φλώρινας και την  
  • Κυριακή 27 Μαίου στις 11.00 π.μ με τον κύριο αγώνα μπροστά από τον αύλειο χώρο του ΔΑΚ  Φλώρινας.
Σημειώνεται πως ο αγώνας τηρεί όλα τα αυστηρά πρότυπα ασφαλείας και έχει την άδεια της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) 
Ένας αγώνας που γίνεται για πρώτη φορά στην Φλώρινα και βάζει τα θεμέλια για να γίνει ετήσιος αφού υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από όλους.
Το σημαντικό στους αγώνες αυτούς είναι ότι μπορούν να λάβουν μέρος και οδηγοί που δεν έχουν δελτίο αθλητή οδηγού αγώνων.

Δείτε το παρακάτω βίντεο :
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.