Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

on

Από το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας ανακοινώνεται ότι έχουν αρχίσει οι Ηλεκτρονικές Εγγραφές για το σχολικό έτος 2018-2019 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Μαΐου.

Όσοι ενδιαφέρονται να  φοιτήσουν την επόμενη σχολική χρονιά στο Σχολείο μας, για να κατοχυρώσουν θέση σε ένα από τα τμήματα που θα λειτουργήσουν, πρέπει εγκαίρως να προβούν στην ηλεκτρονική εγγραφή τους, μέχρι την παραπάνω προθεσμία, στην ιστοσελίδα:

 https://e-eggrafes.minedu.gov.gr 

Στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας λειτουργούν οι τομείς:
Μηχανολόγων
Ηλεκτρολόγων
Πληροφορικής
Δομικών

Στους αποφοίτους μας απονέμεται αναγνωρισμένο επαγγελματικό πτυχίο.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι ενήλικοι και οι εργαζόμενοι, με απολυτήριο Γυμνασίου. Οι απόφοιτοι Λυκείου προηγουμένων ετών εγγράφονται κατευθείαν στην Β’ τάξη, και παρακολουθούν μόνο μαθήματα ειδικότητας.

Για όλους τους μαθητές εντός Νομού Φλώρινας εξασφαλίζεται δωρεάν μεταφορά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 23850-44377, ώρες 6.00μμ – 9.00μμ, κύριος Πεοβίτης Αντώνιος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.