Στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Πρακτικής Σκοποβολής, την 26 και 27 Μαΐου 2018, ο Σύλλογος Καταδρομέων Βορείου Ελλάδος διοργάνωσε διήμερο αγώνα Level ΙΙΙ, στο σκοπευτήριο Πενταλόφου. Η Λέσχη μας εκπροσωπήθηκε με έξι αθλητές οι οποίοι σε συνέχεια των άψογων εμφανίσεων τους ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους.

Συγκεκριμένα, ο ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας ο οποίος αγωνίστηκε στην νέα κατηγορία της Πρακτικής Σκοποβολής, PRODUCTIONOPTICSκατέλαβε την 1η θέση.

Ο Θανάσης ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ ο οποίος αγωνίζεται από την αρχή της χρονιάς στην μεγάλη κατηγορία της PRODUCTIONμε μια εξαιρετική εμφάνιση κατέλαβε την 2η θέση, ενώ η ομάδα της ΣΑΛΦ, στην ίδια κατηγορία με τους ΚΑΤΣΟΥΤΑ, ΜΑΡΓΑΡΗ, ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ και ΧΑΤΖΗΛΙΑκατέλαβε την 2η θέση. Την αποστολή συμπλήρωσε ο ΡΟΖΑΣ Κωνσταντίνος ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία STANDARD και κατέλαβε την 18η θέση.


Iδιαίτερη τιμή επιφύλαξε στον Θανάση ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ ο Πρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου, Υπ/γοςε.α. ΣΟΥΛΗΣ Γεώργιος, ο οποίος τον τίμησε για τις επιδόσεις του στην Πρακτική Σκοποβολή και έκανε ξεχωριστή αναφορά για το ήθος και τον χαρακτήρα του. Η αποδοχή και οι εκδηλώσεις αγάπης του συνόλου των αθλητών και των παραγόντων που συμμετείχαν στον αγώνα,εμπλούτισαν την ήδη γιορτινή ατμόσφαιρα με αίσθημα υπερηφάνειας και συγκίνησης.

Για το Δ.Σ.

ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ