Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης επισκέφθηκε στις 16/05/2018 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών & Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητο όπου τον ενημέρωσε για τα αποτελέσματα της επιτυχημένης επιχειρηματικής αποστολής & εκδήλωσης γευσιγνωσίας στην Πάφο που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου μας και την συμμετοχή επιχειρήσεων- μελών μας στις 10-12/05/2018.

Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στις δράσεις που θα ακολουθήσουν σε συνεργασία με το Επιμελητήριο της Πάφου και στοχεύουν στην ενίσχυση του τουρισμού στην περιοχή μας. Η δικτύωση και η συνεργασία τουριστικών πρακτορείων μεταξύ Φλώρινας & Πάφου αποσκοπούν στη δημιουργία τουριστικών πακέτων με ειδικές τιμές και από τις δύο πλευρές. Παράλληλα επιδιώκεται η ανάδειξη του θρησκευτικού τουρισμού σε συνδυασμό με την προβολή των τοπικών προϊόντων. Πρόκειται για σημαντικές ενέργειες που θα αναβαθμίσουν τον τουρισμό του νομού μας. 

Ο Σεβασμιώτατος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και συμφώνησε να στηρίξει την όλη προσπάθεια για το συμφέρον του τόπου.
Ο Πρόεδρος από την πλευρά του, δεσμεύθηκε να ενημερώνει τον Σεβασμιώτατο σε τακτά χρονικά διαστήματα για την υλοποίηση των προαναφερόμενων δράσεων του Επιμελητηρίου Φλώρινας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πάφου.

Φλώρινα, 16-05-2018
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ