Την Τ.Κ Υδρούσας του Δήμου Φλώρινας επισκέφτηκε ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης, την Κυριακή 20 Μαΐου 2018. 

Ο κ. Βουλευτής εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια με την Πρόεδρο της κοινότητας κ. Χριστίνα Παπαναστασίου επισκέφτηκε τα καφενεία του χωριού , συνομίλησε με κατοίκους της τοπικής κοινότητας και ενημερώθηκε για θέματα που τους απασχολούν. Η Πρόεδρος και οι κάτοικοι επισήμαναν στον κ. Αντωνιάδη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με κυριότερα την μεγάλη καθυστέρηση στην τροφοδοσία των καυσόξυλων . Ακόμα τονίστηκε από την Πρόεδρο το σοβαρό ζήτημα με τον αναδασμό καθώς ενώ έχει προχωρήσει ο αναδασμός δεν έχουν ολοκληρωθεί τα παράλληλα έργα και οι αγροτικοί δρόμοι είναι σε κακή κατάσταση καθώς δεν έχουν χαλικοστρωθεί. Παράλληλα οι κάτοικοι ζητούν να ξεκινήσουν οι εργασίες για αρδευτικό δίκτυο που θα συνδεθεί με το φράγμα της Τριανταφυλλιάς. Επίσης, η Πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. Βουλευτή για ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των κατοίκων. 


Ο κ. Αντωνιάδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας για την ενημέρωση και δεσμεύτηκε για την προώθηση και επίλυση των αιτημάτων των κατοίκων μέσα από παρεμβάσεις και συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ