Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

on

Επισκέφθηκαν στις 14/05/2018 τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας κ. Θ. Καρυπίδη ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σ. Σαπαλίδης, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Γ. Σιάτσκας και ο Γεν. Γραμματέας κ. Μ. Πραπαβέσης.
  
Στόχος της επίσκεψης ήταν η γνωριμία με τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου μας καθώς και τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα.  Συγκεκριμένα συζητήθηκαν: η επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκη- Ν. Καυκάσου- Bitola, η σιδηροδρομική Εγνατία, η δημιουργία διαμετακομιστικού κέντρου στην Φλώρινα, η σύνδεση του αγωγού ΤΑΠ από το σημείο εκμάστευσης του Περδίκα και στην Φλώρινα, η ενδυνάμωση των επιχειρηματικών αποστολών και εκθέσεων.
  Ο Περιφερειάρχης δήλωσε ότι πολλά από τα παραπάνω αιτήματα – προτάσεις του Επιμελητηρίου βρίσκονται σε διαδικασία υλοποίησης.
  Τέλος, συναποφασίστηκε να πραγματοποιούνται συναντήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.