ΝΑΙ στην ζωή ΝΑΙ στον Αθλητισμό 
ΟΧΙ στα ναρκωτικά 
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας στα πλαίσια των πρωτοβουλιών που ανέλαβε η Ελληνική Αστυνομία αφού το έτος 2018 έχει χαρακτηριστεί "Έτος κατά των Ναρκωτικών".
Σύμφωνα με αυτό το πλαίσιο η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιεί δράσεις για την εβδομάδα 7 - 13 Μαΐου σε πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας
Η εκδήλωση της Α.Δ Φλώρινας είχε ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των Βετεράνων ποδοσφαιριστών της Θεσσαλονίκης και της ΑΔ Φλώρινας.
Παραβρέθηκαν και χαιρετίσαν την εκδήλωση ο Αντιπεριφερειαρχης Π.Ε Φλώρινας Στέφανος Μπίρος ο Αστυνομικός Δ/ντης Φλώρινας Παλιογιάννης Δημήτριος , ο Αναπληρωτής Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Αμαραντίδης Ευθύμιος ενώ εκ μέρους του Μητροπολίτη Φλώρινας χαιρέτισε ο Αρχιμανδρίτης Κοσμάς Λαμπρινός παρευρέθηκε επίσης και ο τέως Γ.Γ.Αθλητισμού Γιώργος Λυσσαρίδης ως μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης ενώ ο πρόεδρος Κώστας Ορφανός αντίλαξε αναμνηστικά με τον Αστυνομικό Διευθυντή Φλώρινας Δημήτρη Παλιογιάννη.

Σκοπός των δράσεων αυτών είναι να ευαισθητοποιηθούν και να ενημερωθούν οι συνάνθρωποί μας και ιδιαίτερα οι νέοι για τη μάστιγα των ναρκωτικών, καθώς και για τις συνέπειες που έχει η χρήση αυτών.


Για αυτό, καλούμε σε συνοδοιπορία και συμπαράσταση, όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες στην καταπολέμηση των ναρκωτικών, με το σύνθημα «Ναι στη ζωή … Όχι στα ναρκωτικά».