Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Φλώρινας
Ευχαριστήριο

Στα πλαίσια του Περιβαλλοντικού προγράμματος “μελισσογνωσία” που εκπονήθηκε φέτος από ομάδα μαθητών και καθηγητών του Σχολείου μας, οργανώθηκε τις προηγούμενες ημέρες ανοικτό φεστιβάλ γευσιγνωσίας μελιού.
Το Σχολείο μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους τοπικούς παραγωγούς: Αναγνωστόπουλο Νικόλαο και Μίσκα Ασπασία (Εμμελάκι) για την δωρεάν χορηγία των απαραίτητων διαφορετικών ποικιλιών μελιού, ώστε να οργανωθεί σωστά η Γευσιγνωσία.

Επίσης θέλει να ευχαριστήσει το κατάστημα του κ.Δημητριάδη Φωκίωνα, για την εμπιστοσύνη του και την διάθεση του προς έκθεση εξοπλισμού.
Τέλος ευχαριστεί θερμά τους επισκέπτες που συμμετείχαν στην δράση μας, συμπληρώνοντας το ειδικό ερωτηματολόγιο.
Το πρόγραμμα της “μελισσογνωσίας” που εκπόνησε φέτος η περιβαλλοντική μας ομάδα ασχολήθηκε με τις μέλισσες, την φυσιολογία τους, την κοινωνία τους, την θέση τους στο οικοσύστημα, την σχέση τους με τον άνθρωπο, τις ανάγκες και  τις απειλές τους, καθώς και με τα διάφορα προϊόντα τους. Μέσα από μια σειρά δράσεων, επισκέψεων και εργασιών, καθώς τελειώνει η φετινή σχολική χρονιά, νιώθουμε να έχουμε πλουτίσει σε γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρίες.

Για την περιβαλλοντική ομάδα του Εσπερινού ΕΠΑΛ,
Ο συντονιστής,
Χατζής Γεώργιος.