Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

on
Με τεράστια οφέλη για τους επιχειρηματίες του Νομού Φλώρινας επέστρεψε η πολυμελής επιχειρηματική αποστολή με επικεφαλής τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σάββα Σαπαλίδη και τα μέλη του ΔΣ Β΄αντιπρόεδρο Γρηγόρη Σιάτσικα και Αθηνά Παπαδοπούλου καθώς και μεγάλου αριθμού επιχειρηματιών.
Στην συνάντηση με το Επιμελητήριο της Πάφου παρουσιάστηκαν η Φλωρινιώτικη κουζίνα , τα ξακουστά κρασιά της περιοχής μας ,καθώς και προϊόντα του Νομού Φλώρινας όπως η πιπεριά , το φασόλι , οι πίτες , παρασκευές κρεάτων όπως το πασίγνωστο κεμπάμπι και το λουκάνικο ενώ ανάρπαστοι έγιναν οι λουκουμάδες με κρέμα.
Αφού έλαβαν πλήθος συγχαρητηριών το Επιμελητήριο της Πάφου υποσχέθηκε πως θα επισκεφθεί τον Νομό της Φλώρινας μαζί με προτάσεις και συμφωνίες που σύμφωνα με τον κ.Σαπαλίδη θα τονώσουν την τοπική οικονομία


 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.