Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

on

Το Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους μουσικούς Θεόφιλο Σεχίδη(κλαρίνο), Παλαπουϊκίδη Γιάννη(κλαρίνο), Ξανθόπουλο Μπάμπη(λύρα), Σελεμίδη Χρήστο(λύρα), Λαβασίδη Θέμη(νταούλι) και Καραγιαννίδου Αντωνία(τραγούδι), που ως μέλη της, εκπροσώπησαν επάξια την μουσική παράδοση των Ποντίων της Φλώρινας, στην μαγευτική συναυλία στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών «Τα Μυστικά της Εγνατίας», η οποία διεξήχθη στο Ηρώδειο την Δευτέρα 11/06/2018. Οι στιγμές που μας χάρισαν μας γέμισαν συγκίνηση και περηφάνια.

Στην ίδια συναυλία, την αρβανίτικη μουσική παράδοση της περιοχής μας εκπροσώπησαν με τον πιο όμορφο τρόπο, τα μέλη της χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Φλαμπούρου τα οποία θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την όμορφη παρέα τους .

Τo Δ.Σ. Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.