Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

on
Έκτακτη Συντονιστική συνάντηση της Επιτροπής Αγώνα Φλώρινας με όλους τους φορείς και συλλόγους της Φλώρινας χωρίς την παρουσία πολιτών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 15/6 παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Φλώρινας κ.κ Θεοκλήτου , του Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου , του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πρεσπών Βασίλειου Παπαδόπουλου του Περιφερειακού συμβούλου Σωτηρίου Βόσδου ,και προέδρων όλων των συλλόγων.
Το μοναδικό θέμα που συζητήθηκε ήταν η προετοιμασία του Συλλαλητηρίου της Κυριακής και οι ενέργειες που θα γίνουν σήμερα Σαββάτο και το πρωί της Κυριακής στον χώρο της Βίγλας Πισοδερίου οπού έχει ορισθεί η συνάντηση όλων.
Η Συντονιστική επιτροπή Αγώνα Φλώρινας ενημερώνει όλους του Φλωρινιώτες ότι το πρωί της Κυριακής από τις 09.00 το πρωί θα αναχωρούν από το ΚΤΕΛ Φλώρινας λεωφορεία για τον χώρο της συνάντησης στην Βίγλα Πισοδερίου (Σαλέ Τόττης)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για ενημέρωση δρομολογίων στα τηλέφωνα :
  • 23850 46242
  • 6984 253995 Παύλος 0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.