Ο Περιφερειακός Δ/ντης Πρωτοβάθμιας & Δευτοροβάθμιας εκπαίδευσης Δυτ. Μακεδονίας κ. Κωνσταντόπουλος Κωνσταντίνος, ο Δ/ντης της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Ιωάννου Παύλος, η Διευθύντρια του 1ου ΕΠΑΛ κα. Μακατσώρη Αγγελική και οι καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Φλώρινας στις 01/06/2018 και παρουσίασαν το μεταλυκειακό έτος των ΕΠΑΛ.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η δικτύωση των επιχειρήσεων που θα απορροφήσουν μαθητές του ΕΠΑΛ για πρακτική εξάσκηση. Τόσο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου όσο και ο Γενικός Περιφερειακός Δ/ντης Εκπαίδευσης Δυτ. Μακεδονίας ανέδειξαν την καλή συνεργασία που έχει το Επιμελητήριό μας με την εκπαίδευση. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου δεσμεύθηκε θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης σε προσπάθειες που έχουν στόχο μέσω της εκπαίδευσης να ενδυναμώνουν την επιχειρηματικότητα. Το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τον κ. Κωνσταντόπουλο υλοποιεί πρόγραμμα γνωριμίας των μαθητών με την επιχειρηματικότητα, την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας και τον σωστό επαγγελματικό προσανατολισμό.

Τέλος, συναπαφασίστηκε η διοργάνωση ενημερωτικής ημερίδας με θέμα: ‘’Σύνδεση της επιχειρηματικότητας με το μεταλυκειακό έτος Μαθητείας του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας’’, που θα πραγματοποιηθεί στις 18/06/2018 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Φλώρινας.