Η ομάδα μας έχει την χαρά να παρουσιάσει σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού ένα ξεχωριστό αμάξι με δυνατότητες πέραν του φυσιολογικού το οποίο μπορεί άνετα να ξευτελίσει αμάξια εργοστασιακής κατασκευής της κατηγορίας του αλλά και ανώτερα σε κόστος που για παράδειγμα θα άγγιζαν τιμές της τάξης έως και 200.000 ευρώ.

Πριν σας δώσουμε τεχνικά στοιχεία σας αναφέρουμε πως και η συγκεκριμένη παρουσίαση γίνεται για να τιμήσουμε τον ιδιοκτήτη του οχήματος αυτού καλό μας φίλο Τάκη Χαλκίδη ο οποίος το "έστησε" και το χαλιναγώγησε στους δρόμους των κοντράκηδων της Αθήνας θυμίζοντας σε κάποιους ποιος είναι ο αρχηγός.
Επιπροσθέτως βελτιώθηκε κι άλλο από τον καλό φίλο και υπεύθυνο του τεχνικού team της ομάδας του Chatzihristos Rally Team Florina Νίκο Πολυχρονίδη Polyxronidis motosport Ptolemaida φτάνοντας την απόδοση της μηχανής στους 500 + ίππους με απώτερο στόχο και περαιτέρω βελτίωση και αύξηση μεγαλύτερης ισχύος.
Το αυτοκίνητο αξίζει να σημειωθεί πως έχει το χρώμα του εργοστασίου και έχει όλα τα εξτρά της έκδοσης του άρα συνεπώς είναι απείραχτο στο σασί στην εμφάνιση του με μια μικρή βελτίωση στην μηχανή του.


Τονίζουμε πως το συγκεκριμένο αμάξι δεν πωλείται 

Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν στην Κυριακάτικη βόλτα μας σας παρουσιάζουμε το
Golf GTi 16v 1800 cc mod 1990 : 


Tεχνικά χαρακτηριστικά : 

κινητήρας : 1800 turbo
ιπποδύναμη : 500+ ip
βάρος : 820 kg
0- 100 : 3,5 sec
0-400: 10,25 sec 
τελική ταχύτητα περίπου 300+ Km/h
καύσιμο : Αμόλυβδη super 100 

Εξέλιξη και βελτίωση : Polyxronidis motosport Ptolemaida

Με σεβασμό αγάπη και τιμή η Chatzihristos Rally Team Florina σας το παρουσιάζει video με την περιγραφή του οχήματος και τις δοκιμές που έγιναν με την μέγιστη ασφάλεια φορώντας πάντα ζώνη ασφαλείας: