Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

on

Την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 ολοκληρώθηκε η προπονητική περίοδος 2017-2018 των Τμημάτων παιδιών νηπιακής ηλικίας, των Τμημάτων  Στίβου και των Τμημάτων Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ Φλώρινας. Η γιορτή λήξης, που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ και στο Αναψυκτήριο ΠΗΓΑΣΟΣ,  ακολούθησε τη διεξαγωγή του επιτυχημένου 6ου Διεθνούς Τουρνουά Ποδοσφαίρου Florina Cup αναπτυξιακών ηλικιών μέσα στον Ιούνιο. Η όλη διοργάνωση ολοκληρώθηκε με την ημερίδα αγώνων στίβου για αναπτυξιακές ηλικίες με τη μορφή Kids Athletics.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Φλώρινας και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας για την αρωγή τους.
Οι δραστηριότητες του ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ συνεχίζονται με τα θερινά τμήματα του Συλλόγου για παιδιά νηπιακής ηλικίας στο πλαίσιο του Kids Athletics και με το camp στην Κατασκήνωση ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.
Έναρξη νέας προπονητικής περιόδου όλων των τμημάτων: 20 Αυγούστου.

Το ΔΣ του ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ εύχεται σε όλους και όλες καλό καλοκαίρι! 

Εκ μέρους του ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Λονδράκης0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.