Τα Δ.Σ των Συλλόγων: Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας, Σύλλογος Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας, Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυπλατάνου «Μέγας Αλέξανδρος», Σύλλογος Κιουταχιωτών και Μικρασιατών « Ο Άγιος Μηνάς», Πολιτιστικός Σύλλογος «Παράδοση», εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όσες και όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση «Πατρίδων Γεύσεις- Κάθε τόπος και το Πανηγύρι του». Η μεγάλη προσέλευση, η ενεργή συμμετοχή των συντοπιτών μας, αποτελούν για όλους τους συλλόγους το μοναδικό κίνητρο, ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία τους τόσο σε σχέση με αυτήν την εκδήλωση όσο και γενικότερα. Αυτό που πραγματικά είναι σημαντικό να αναδειχθεί από όλη αυτή την προσπάθεια είναι ότι ο πολιτισμός ενώνει.

Η βοήθεια της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Μπίρου Στέφανου ήταν πραγματικά ανεκτίμητη. Τα Δ.Σ των συμμετεχόντων συλλόγων τον ευχαριστούν ιδιαίτερα. Ευχαριστούμε και τον Δήμο Φλώρινας για την παραχώρηση των πλαστικών καθισμάτων.

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας, καθώς και τις εταιρίες ΜΠΕΛΛΗΣ ΑΒΕΕ και Γιαλαμάς-Δημητρίου ΟΕ για τις χορηγίες τους. Ακόμη ευχαριστούμε τον Ιππικό Σύλλογο Φλώρινας και τους κυρίους Δημήτρη και Βαλάντη Δαϊλάκη για την συνεργασία του. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Δαούλα και την σύζυγο του Μαρία για την μεγάλη βοήθεια που προσέφεραν στην προετοιμασία των εδεσμάτων, όπως και την Ταβέρνα «Μίμης» τον ιδιοκτήτη της κ. Ποζατζίδη Μίμη, το catering Παυλίδης και τον φούρνο «Κώστας» στην Φλώρινα. Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε την κ. Ρώμπαπα Κατερίνα, την κ. Ελένη Κοσμίδου την κ. Άννα Τσουλφίδου και την κ. Γκορτσίλα Ελένη για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Βέβαια, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και ένα ακόμα μεγαλύτερο «μπράβο» αξίζει σε όλους όσους εθελοντικά βοήθησαν τόσο στην προετοιμασία των παραδοσιακών εδεσμάτων όσο και στην παρουσίαση των εθίμων . Η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό σε αυτούς.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τα ΜΜΕ της περιοχής μας για την άριστη συνεργασία της και την κάλυψη της εκδήλωσης.

Τα Δ.Σ των Συλλόγων.