Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

on

Ξεκίνησε την Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018, η 1η Διεθνής Κατασκήνωση του Δήμου Φλώρινας στο πλαίσιο της χάρτας συνεργασίας που υπογράφηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 ανάμεσα στον Δήμο Φλώρινας και τον αδερφοποιημένο Δήμο Levashovo της Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας. Συγκεκριμένα, στους χώρους των εκκλησιαστικών κατασκηνώσεων «ΑΓΙΟΣ ΘΑΛΛΕΛΑΙΟΣ» της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας της Τ.Κ. Πρώτης φιλοξενούνται συνολικά 39 άτομα από την περιοχή της Αγίας Πετρούπολης μέχρι και την Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της 1ης Διεθνούς Κατασκήνωσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 09 Αυγούστου 2018 και ώρα 20:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, αποχαιρετιστήρια γιορτή αφιερωμένη στην ελληνική και στην ρώσικη παράδοση με τίτλο «Ελλάδα- Ρωσία. Γέφυρες Πολιτισμού».


Πρόγραμμα Γιορτής

20:00, Χαιρετισμοί,
20:10, Αναπαράσταση παραδοσιακού εθίμου από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους «Νέοι Ορίζοντες» Σιταριάς και «Προφήτης Ηλίας» Άνω Καλλινίκης.
20:30, Παραδοσιακοί χοροί με την συμμετοχή και των Ρώσων μαθητών, από τον Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»
20:40, Ρεμπέτικα τραγούδια
21:00, Παρουσίαση παραδοσιακών χορών της Ρωσίας
21:20, Ρώσικα τραγούδια

Παράλληλα, θα λειτουργήσει έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής από τα φιλοξενούμενα παιδιά από την Αγία Πετρούπολη, έργα τα οποία δημιούργησαν κατά την παραμονή τους στην κατασκήνωση.

Είσοδος ελεύθερη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.