Ο κ. Βουλευτής εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια με τον Πρόεδρο της κοινότητας κ. Ζήση Γαζέα , επισκέφτηκε τα καφενεία του χωριού και συνομίλησε με τους κατοίκους.

Ο Πρόεδρος και οι κάτοικοι ενημέρωσαν τον κ. Βουλευτή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους και κυρίως για ζητήματα που αφορούν τη συντήρηση του εσωτερικού οδικού δικτύου, τους κάδους απορριμμάτων , την ύδρευση καθώς επίσης και την ολοκλήρωση του δρόμου που οδηγεί στον Άγιο Νικόδημο. Επίσης εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για την πολιτική της Κυβέρνησης στα θέματα της αγροτικής πολιτικής η οποία έχει πλήξει τα εισοδήματα τους με τις μειώσεις των τιμών των αγροτικών προϊόντων και του γάλακτος και την υψηλή φορολόγηση των αγροτών την τελευταία τριετία. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι νέοι του χωριού εγκαταλείπουν την κοινότητα και τον πρωτογενή τομέα και αυτό έχει ως άμεσο επακόλουθο τη συρρίκνωση του πληθυσμού του χωριού ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί σημαντική μείωση .

Ο κ. Αντωνιάδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας για την θερμή φιλοξενία και την ενημέρωση και δεσμεύτηκε για την διαρκή επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων καθώς επίσης και για την προώθηση και επίλυση των αιτημάτων των κατοίκων μέσα από παρεμβάσεις και συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς. Επίσης τόνισε ότι τα αγροτικά ζητήματα είναι κυρίαρχα στην ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας και ο ίδιος ως Αν. Τομεάρχης του κόμματος θα φροντίσει έτσι ώστε ο αγροτικός τομέας να ενισχυθεί και να πρωτοστατήσει στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ