Με τις καλύτερες προοπτικές θα διεξαχθεί ο 4ος γύρος του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος αφού στις 29-30 Σεπτεμβρίου θα δούμε 39 συμμετοχές στην Ανάβαση Καστανιάς! Ευχαριστούμε τους οδηγούς που δήλωσαν και θα χαρούμε να τους δούμε στη μεγαλύτερη ανάβαση της Βορείου Ελλάδας με μήκος 5 χλμ.

Συνδιοργανωτής του αγώνα για άλλη μια χρονιά είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ενώ μαζί μας όπως πάντα η φιλόξενη τοπική κοινότητα Πολύμυλου Κοζάνης. Μέγας χορηγός είναι το ΙΚΤΕΟ ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗ στα Μελίσσια Κοζάνης και το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΔΕΗ. Σταθεροί χορηγοί των διοργανώσεων μας είναι οι επιχειρήσεις Kαύσιμα ΤΑΡΤΑΡΑΣ, Εξειδικευμένο Συνεργείο ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ-ΖΑΧΟΣ, ΧΛΙΑΠΑΣ Jet Oil, Άρτος ψωμί & άλλα, Power Service ΧΟΛΕΒΑΣ.

Τις επικοινωνίες του αγώνα θα πλαισιώσει η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Μακεδονίας και ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης ενώ το παρόν θα δώσουν συνεργεία της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ, Παράρτημα Κοζάνης. Μαζί μας όπως πάντα και η Τροχαία Κοζάνης και Ημαθίας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης και το ΕΚΑΒ.
Το πρόγραμμα ξεκινά το πρωί του Σαββάτου με τον Τεχνικό Έλεγχο στις 08.00 στα ευρύχωρα pits επάνω στην παλιά Εθνική Οδό. Ο δρόμος κλείνει για την κυκλοφορία στις 10:00 και τις δύο μέρες.  Τα χρονομετρημένα και ο αγώνας ξεκινούν στις 11:00.
Οι απονομές θα γίνουν μισή ώρα μετά τη λήξη του δεύτερου σκέλους της ημέρας στην κεντρική πλατεία Πολυμύλου.

Για περισσότερες πληροφορίες 

http://www.kastaniahillclimb.gr
facebook.com/kastaniahillclimb
info@kastaniahillclimb.gr