Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους εμπλεκόμενους στην εκπαιδευτική διαδικασία καλή πρόοδο, δύναμη και υγεία!

Αγαπητοί μαθητές και αγαπητές μαθήτριες, σας καλώ να ξεκινήσετε τη νέα σχολική χρονιά με αισιοδοξία και να οπλιστείτε με υπομονή, επιμονή και πίστη στους στόχους και τα όνειρά σας. Αξιοποιήστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φοίτησή σας στο σχολείο ώστε να αντλήσετε τα απαραίτητα εφόδια που θα σας βοηθήσουν να χτίσετε την προσωπικότητά σας και να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες της ζωής. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να μην απογοητεύεστε από τα λάθη σας. Καλή αρχή σε όλους!

Αγαπητοί καθηγητές, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι δυσκολίες στην εξάσκηση του λειτουργήματός σας είναι πολλές. Σας εύχομαι από καρδιάς να οπλιστείτε με δύναμη  για να φέρετε εις πέρας το κοπιώδες έργο της αγωγής και εκπαίδευσης των παιδιών μας! 

Αγαπητοί, γονείς, είμαι βέβαιος ότι θα είστε δίπλα στα παιδιά σας και θα τους δώσετε απλόχερα την αγάπη και την υποστήριξη που τόσο έχουν ανάγκη στον αγώνα τους για ένα καλύτερο αύριο.

Η αυριανή μέρα αποτελεί αφετηρία μιας νέας, δύσκολης και συναρπαστικής πορείας στους δρόμους της γνώσης και της μόρφωσης. Στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, το σχολείο μπορεί και πρέπει αποτελέσει χώρο προόδου, δημιουργίας και ελπίδας. Εκφράζω τη βεβαιότητα ότι οι προσπάθειες και οι στόχοι όλων σας για το νέο σχολικό έτος θα ευοδωθούν με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Καλή Σχολική Χρονιά!