Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018

on
Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Θεσσαλών και φίλων Ν. Φλώρινας πήρε μέρος στην 8η γιορτή κάστανου στο όμορφο Εμπόριο Πτολεμαΐδας. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Εμπορίου Εορδαίας «Ο Άγιος Μηνάς».

Στον κόσμο που παραβρέθηκε προσφέρθηκαν δωρεάν κάστανα και κρασί και το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι το απόγευμα, με την Μπάντα Φλώρινας των Αδελφών Βαλκάνη. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και άλλα χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής.

Θερμά συγχαρητήρια στους χορευτές του Συλλόγου μας και στο χοροδιδάσκαλο κ. Χρήστο Κλεισιάρη καθώς και στα άλλα χορευτικά που συμμετείχαν. Επίσης ευχαριστούμε το Σύλλογο γυναικών Εμπορίου για την πρόσκληση και την υπέροχη φιλοξενία και τους συγχαίρουμε για τη διοργάνωση της εξαιρετικά επιτυχημένης γιορτής.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.