Συνεχίζοντας τις νικηφόρες εμφανίσεις της η ομάδα του Αριστοτέλη σημείωσε την τρίτη κατά σειρά νίκη της στον θεσμό επικρατώντας στον έναν από τους δύο ημιτελικούς του κυπέλλου «Ν. Ακουμιανάκης» της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.
Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου αντιμετώπισε στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης την ομάδα των Διόσκουρων Κοζάνης,επικρατώντας με τελικό σκορ 65-55. Η εικόνα που παρουσίασε έχει πολλά θετικά στοιχεία και η αξιοπρόσεκτη της πορεία μέχρι στιγμής αποκτά μεγαλύτερη αξία αν λάβουμε υπόψη το νεαρό της ηλικίας των περισσότερων παικτών που την απαρτίζουν,την έλευση νέου προπονητή αλλά και το μικρό χρονικό διάστημα από το νέο ξεκίνημα αυτής της ομάδας.

Αριστοτέλης Φλώρινας (Χαλκιάς Στέλιος):Γιαννάκης 4,Νικολαίδης 5,Παπαγρηγορίου 7,Γκόνος 23(5),Γκατζόπουλος,Γαζέας 4,Μπέλλης,Βίτκας,Παπούλιας 9,Παπαδόπουλος 2,Αλευρίδης 11,Βασιλείου.

Στον τελικό την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στις 19:30μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης ‘Ι. Σκαρκαλά‘ η ομάδα του Αριστοτέλη θα αντιμετωπίσει την ισχυρή ομάδα του Φ.Ο. Πρωτέα Γρεβενών η οποία αγωνίζεται στo πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Θα πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τεστ προετοιμασίας εν όψει της έναρξης των υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ..

Αριστοτέλης Φλώρινας B.C.