Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018


Χαιρετίζω την επιλογή του φίλου και συναδέλφου Γιώργου Κασαπίδη ως υποψηφίου Περιφερειάρχη για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας . 
Ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης , με την στήριξη του στο πρόσωπο του Γιώργου Κασαπίδη, σηματοδοτεί μια νέα αρχή για την περιφέρεια μας. Η επιλογή του Γιώργου Κασαπίδη αποτελεί επιλογή ευθύνης , ελπίδας και προοπτικής για την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας. 
Ο Γιώργος είναι ένας ικανότατος, έντιμος και αξιολογότατος πολιτικός και είμαστε σίγουροι ότι θα παράξει σημαντικότατο έργο από τη θέση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας . Μαζί με τα στελέχη που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο και όλους τους συμπατριώτες μου θα δώσουμε τη μάχη έτσι ώστε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να βγει από τη μιζέρια και την απαξίωση, στην οποία την έχει οδηγήσει η στρεβλή και δίχως σχέδιο πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να οδηγηθεί σε τροχιά ανάπτυξης και δημιουργίας.

Ο Βουλευτής ΠΕ Φλώρινας
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.