Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018


Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου σύσκεψη με τους Δ/ντές των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμυνταίου. Τους εκπαιδευτικούς υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης , η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ενιαίας Σxολικής Επιτροπής Α/Βμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμυνταίου κ. Μαρία Αντωνιάδου και ο Αντιπρόεδρος κ. Σταύρος Πασπάλης.

Οι εκπαιδευτικοί εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη συνεργασία με τον Δήμο και είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τα προβλήματα που απασχολούν τα σχολεία, στα οποία προΐστανται και να επισημάνουν την υφιστάμενη κατάσταση των δομώναλλά και τις ελλείψεις που υπάρχουν.

Με τη σειρά του ο Δήμαρχος Αμυνταίου ενημέρωσε τους Δ/ντές ότι έχουν πραγματοποιηθεί παρεμβάσεις καλλωπισμού και αλλαγής κουφωμάτων αξίας άνω του 1.000.000€ και τόνισε ότι για την παρούσα δημοτική αρχή αυτή είναι μια θητεία επικεντρωμένη στην παιδεία, τη νεολαία και τον πολιτισμό.

Από το Γραφείο Δημάρχου 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.