Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018


Το Επιμελητήριο Φλώρινας σε συνεργασία με την Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) και το Κέντρο Απονομής Σήματος Μοναστηριακών Προϊόντων & Προϊόντων Μικρών Παραγωγών ‘’ΚΑΝΩΝ’’ διοργάνωσαν ενημερωτική ημερίδα με θέμα την : ‘’Δικτύωση των τοπικών επιχειρήσεων με τις ορθόδοξες κοινότητες".

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17/10/2018 και ώρα 7.00 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Φλώρινας . Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των αγροδιατροφικών επιχειρήσεων της Π. Ε. Φλώρινας για την απόκτηση του σήματος " ΚΑΝΩΝ" .

Την επόμενη ημέρα 18/10/2018 πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Φλώρινας , ώστε να γίνει εμπεριστατωμένη ενημέρωση για την απόκτηση του σήματος " ΚΑΝΩΝ"

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθάς Γεώργιος και ο Γραμματέας Οικονομικών του ‘’ΚΑΝΩΝ’’ κ. Παπαργύρης Ιωάννης.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Βουλευτής Φλώρινας κ. Αντωνιάδης Γιάννης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κιοσές Ιωάννης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Καρατζίδης Βασίλειος, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Δούμτσης και ο Δ/ντης της Σχολής Μαθητείας ΟΑΕΔ κ. Μαύρου.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.