Το Επιμελητήριο Φλώρινας σε συνεργασία με την Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) και το Κέντρο Απονομής Σήματος Μοναστηριακών Προϊόντων & Προϊόντων Μικρών Παραγωγών ‘’ΚΑΝΩΝ’’ διοργάνωσαν ενημερωτική ημερίδα με θέμα την : ‘’Δικτύωση των τοπικών επιχειρήσεων με τις ορθόδοξες κοινότητες".

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17/10/2018 και ώρα 7.00 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Φλώρινας . Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των αγροδιατροφικών επιχειρήσεων της Π. Ε. Φλώρινας για την απόκτηση του σήματος " ΚΑΝΩΝ" .

Την επόμενη ημέρα 18/10/2018 πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Φλώρινας , ώστε να γίνει εμπεριστατωμένη ενημέρωση για την απόκτηση του σήματος " ΚΑΝΩΝ"

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθάς Γεώργιος και ο Γραμματέας Οικονομικών του ‘’ΚΑΝΩΝ’’ κ. Παπαργύρης Ιωάννης.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Βουλευτής Φλώρινας κ. Αντωνιάδης Γιάννης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κιοσές Ιωάννης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Καρατζίδης Βασίλειος, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Δούμτσης και ο Δ/ντης της Σχολής Μαθητείας ΟΑΕΔ κ. Μαύρου.