Ο Α.Σ. Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου, προχωρώντας στην υλοποίηση του σχεδιασμού του στα ηλικιακά τμήματα,  ανακοίνωσε και επισήμως την έναρξης συνεργασίας, με τον προπονητή κ. ΔημήτριοΡάντογλου.
Ο γηγενής προπονητής, ανέλαβε την καθοδήγηση των προαγωνιστικών τμημάτων, με αποκλειστικό στόχο την εκπαίδευση και εξέλιξη των μικρών αθλητριών.
Ο 52χρονος προπονητής, υπήρξε αθλητής του Βόλεϊ, ενώ έχει αντίστοιχη εμπειρία ως προπονητής ακαδημιών.
Παράλληλα ο σύλλογος, ευχαρίστησε τηνκ. Βαρβάρα Νικηφόρουγια τις υπηρεσίες που προσέφερε στον Αριστέα, από το πόστο της προπονήτριας, αναγνωρίζοντας ότι το έργο της θα αποτελέσει σπουδαία παρακαταθήκη για το νύν προπονητικό team.

ΡΑΝΤΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με την πετοσφαίριση, αγωνιζόμενος στην τότε νεοσυσταθείσα ομάδα του Φιλώτα.
Για πολλά έτη είχε επωμιστεί τη διοργανώσει επίσημων τουρνουά βόλεϊ ενηλίκων και εφήβων, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη του αθλήματος, στην ευρύτερη περιοχή. Τα τελευταία 35 χρόνια διοργανώνει ανελλιπώς αθλητικές εκδηλώσεις για παιδιά, χάρις στην  αγάπη και αδυναμία που τρέφει γι΄ αυτά.
Κατά την περσινή περίοδο (2017-2018) εντάχθηκε στους κόλπους του Αριστέα, αποδεχόμενος τη θέση του τεχνικού διευθυντή, μέσω της οποίας, αναμόρφωσε το αγωνιστικό προφίλ του συλλόγου.
Τη φετινή περίοδο (2018-2019) του ανατέθηκε από τη διοίκηση του Α.Σ Αριστέα, η καθοδήγηση των τμημάτων μίνι.