Κολύμπησε στον βούρκο της Αριδαίας ο Ερμής αλλά επέστρεψε χωρίς βαθμούς
ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ
Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο Ερμής άργησε λιγάκι να προσαρμοστεί στις.. λίμνες νερού σε διάφορα σημεία και σε όσα (σαφώς με επιθετικότερη διάθεση) ζητούσε ο νέος του τεχνικός, Στέλιος Νταμπίζας και βρέθηκε να βρίσκεται δύο τέρματα πίσω (36)΄, χωρίς να έχει δεχτεί έντονη πίεση από τον φιλόδοξο φέτος Αλμωπό! Απλά οι γηπεδούχοι ήταν πιο συγκεντρωμένοι και πιο εύστοχοι στην τελική σέντρα (κυριάρχησε το εναέριο παιχνίδι λόγω αγωνιστικού χώρου) και με δύο καρφωτές κεφαλιές ποιοτικών ξένων του (του ΣενεγαλεζουΜεντί στο 22΄ και του ΑργεντίνουΤσαβάρι στο 36΄) πήρε γερό προβάδισμα επικράτησης.
Ωστόσο ο Ερμής, αφενός και στο πρώτο μέρος δεν έδειξε να υπολείπεται αγωνιστικά από τον θεωρητικά (βάση ρόστερ) ανώτερο αντίπαλό του, απειλώντας σοβαρά με γυριστό κοντινό σουτ Ηλιάδη (23΄), αφετέρου στην επανάληψη ανάγκασε τους φιλάθλους των γηπεδούχων να ζητούν όλο και πιο επίμονα το τελικό σφύριγμα του διαιτητή. Μπορεί να μην έχασε πολλές κλασσικές ευκαιρίες, σοβαρότερη ήταν το άστοχο πλασέ του Αθανασιάδη σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ (58΄) αλλά έλεγξε απόλυτα τον ρυθμό κέρδισε το αριθμητικό πλεονέκτημα (αποβολή Τζιμογιάννη στο 74΄ όταν έκοψε αντικανονικά τον Χαϊτίδη, ακριβώς στο ύψος της περιοχής πριν βγει μόνος με το τέρμα) ενώ διαμαρτύρεται και για έναν καταλογισμό οφ-σάιντ (69΄) του Χαϊτίδη,ο οποίος έμπαινε μόνος στην περιοχή μετά από έξυπνη κάθετη του Θεοδουλίδη. 
Αστοχία και αδράνεια στην αρχή απέτρεψαν την συγκομιδή βαθμών, ωστόσο η γενικότερη εμφάνιση της ομάδας άφησε υποσχέσεις για τη δύσκολη συνέχεια στον απαιτητικό 2ο όμιλο της Γ’ εθνικής. Ως αλλαγή για τον Αλμωπό αγωνίστηκε στο τέλος ο Φλωρινιώτης Μούλας Κ. 
Διαιτητές οιΣαφούρης-Αργυρόπουλος, Αναστασιάδης, Σάκκος από το ΣΔ  Σερρών.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γ.Τυριακίδης):
Μένιος, Αργυρίου (89΄ Μούλας), Κυριακίδης, Σαμαρόπουλος, Τζιμογιάννης, Ελευθεριάδης Γ., Τσαβάρι (76΄ Ασλαμπάλογλου), Μεντής, Μεντί, Νικολίτσας (58΄ Ελευθεριάδης Λ.), Πολύζος.
ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (Σ.Νταμπίζας):
Στόικος, Γιορετσίδης, Δόνες, Πιρίτζαους, Σιδηρόπουλος (76΄ Βλαδίκας), Τσορλίνης, Αμαραντίδης (76΄ Ανδρονικίδης), Θεοδουλίδης, Αθανασιάδης, Ηλιάδης (87΄ Χαμαλίδης), Χαϊτίδης.

8η  αγωνιστική
Αγροτικός Αστέρας – ΠΑΟ Κουφαλίων  2-0
Μελιτέας Μελίτης – Εδεσσαϊκός  αναβλήθηκε
Ολυμπιακός Κυμίνων – ΑΣ Γιαννιτσά  1-0
Βέροια – Νίκη Αγκαθιάς  0-1
Άρης Παλαιοχωρίου – Μακεδονικός  2-0
Αλμωπός Αριδαίας – Ερμής Αμυνταίου  2-0
ΑΠΕ Λαγκαδά – ΠΟ Τριγλίας  0-0

Βαθμολογία
Άρης Παλαιοχωρίου 18
Νίκη Αγκαθιάς 16
Αγροτικός Αστέρας 16
ΠΟ Τρίγλιας 15
Αλμωπός Αριδαίας 13
ΑΣ Γιαννιτσά 12
Βέροια 12
Μακεδονικός 11
Εδεσσαϊκός 8
Λαγκαδάς 8
Ολυμπιακός Κυμίνων 7
ΠΑΟ Κουφαλίων 6
Μελιτεύς Μελίτης 4
Ερμής Αμυνταίου 3

* αγώνα λιγότερο έχουν ο Μελιτέας Μελίτης και ο  Εδεσσαϊκός 

Επόμενη αγωνιστική -  9η  
ΠΑΟ Κουφαλίων – Εδεσσαϊκός
ΑΣ Γιαννιτσά – Αγροτικός Αστέρας
Νίκη Αγκαθιάς – Μελιτέας Μελίτης
Μακεδονικός – Ολυμπιακός Κυμίνων
Ερμής Αμυνταίου – Βέροια
ΠΟ Τριγλίας – Άρης Παλαιοχωρίου
Αλμωπός Αριδαίας – ΑΠΕ Λαγκαδά



α