Με 61 συμμετοχές και με την παρουσία πάρα πολλών θεατών που εκμεταλεύτηκαν τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου στην Ελασσόνα η 3η Ανάβαση Ελασσόνας που προσμετρούσε στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος.

Οι 62 συμμετοχές αποτέλεσαν ρεκόρ για την Λ.Α.Μ.Κ.Ε η οποία ήταν η διοργανώτρια λέσχη πράγμα που έδειξε πως η ειδική διαδρομή της ανάβασης Ελασσόνας είναι η αγαπημένη των οδηγών.
Άψογοι οι διοργανωτές είχαν φροντίσει από πολύ νωρίς με την βοήθεια της Περιφέρειας και του Δήμου να ετοιμάσουν και τον δρόμο αλλά και πολλά σημεια κατά μήκος της διαδρομής οπού θα μπορούσαν οι θεατές να απολαυσουν με ασφάλεια τον αγώνα.

Στην πανηγυρική εκδήλωση που προηγήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 3 Νοεμβρίου οι διοργανωτές παρουσίασαν όλους τους οδηγούς και παράλληλα τους βράβευσαν ευχαριστώντας τους για την συμμετοχή.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι διοργανωτές φρόντισαν ο αγώνας να γίνει με την μέγιστη ασφάλεια και αυτό φάνηκε αφού όλα κύλησαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Αξίζει λοιπόν ένα μεγάλο μπράβο στην διοργανώτρια ΛΑΜΚΕ και στους συμμετέχοντες που έδωσαν μπόλικο θέαμα και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.

Οι ευχές όλων είναι του χρόνου να έχει περισσότερες συμμετοχές.


Τα floriniotika.gr ευχαριστούν θερμά τον ιδιοκτήτη του www.radioelassona.gr καλό φίλο Ανδρέα Νικούλη για την πολύτιμη βοήθεια του τις 2 ημέρες του αγώνα.

Ακολουθεί βίντεο και φωτορεπορτάζ και από τις δύο ημέρες του αγώνα.