Έτοιμος ο Φλωρινιώτης οδηγός Τάσος Χατζηχρήστος μαζί με την ομάδα του Chatzihristos Rally Team Florina -Polyhronidis Motorsport  να κλείσει μιά επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά στην 3η Ανάβαση Ελασσόνας.

Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς  του κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος για τον Τάσο εφόσον όλα έρθουν όπως θέλει θα τον βρει η στην 2η η στην 3η
θέση οπού βρίσκεται τώρα στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος στην κατηγορία Formula Saloοn πού όπως όλα δείχνουν θα δοθεί σκληρή μάχη ανάμεσα στους διεκδικητές της κατηγορίας.
  
Ο τεχνικός υπεύθυνος της ομάδας Νίκος Πολυχρονίδης (Polyhronidis Motorsport) έχει ετοιμάσει το BMW M3 GT EVO2  του Τάσου να δώσει τα μέγιστα.

Χορηγοί της ομάδας Chatzihristos Rally Team Florina -Polyhronidis Motorsport : 

ΜΕΤΕ ΑΕ
Polyxronidis Motorsport Ηλεκτρολογείο –Συνεργείο Βελτιώσεις – Πολυχρονίδης Νικόλαος ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
SeaJets -Ναυτιλιακή εταιρεία
ΠΑΡΙΣΗΣ Α.Ε VW DACIA RENAULT ΦΛΩΡΙΝΑ, Επίσημος συνεργάτης Kosmocar (Service – Ανταλλακτικά).
ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ NIKAV -Τεχνική,Εμπορική,Εισαγωγική
Auto Soubasis - Φλώρινα
Rent Car Soumpasis
ΜΑΛΑΜΑΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ - Φλώρινα
Auto Arvanitakis - Αθήνα
EKO Ρασπόπτσης
Βαφές Αυτοκινήτων - Ράλλης Ελευθέριος
Μικρόπουλος - Ποδήλατα Φλώρινα
Τσανδέσκης Ιωάννης - Πλυντήριο αυτοκινήτων 
FRESH - ΦΛΩΡΙΝΑ

Η διαδρομή της ανάβασης είναι το τμήμα της Ε.Ο. Ελασσόνας-Κοζάνης και βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την Ελασσόνα με κατεύθυνση προς Κοζάνη, με το μήκος της να είναι 3,8 χλμ
Αποτελώντας τον τελευταίο αγώνα του κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος και έχοντας ανοιχτές τις μάχες για τους τίτλους, παρουσιάζει αυξημένο ενδιαφέρον για αγωνιζόμενους και τους θεατές.

Η Λέσχη Αυτοκινήτου & Μοτοσικλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (ΛΑΜΚΕ), με την αρωγή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ελασσόνας, είναι έτοιμη να προσφέρει μια διοργάνωση που θα αφήσει τους 61 συμμετέχοντες οδηγούς αθλητές απόλυτα  ικανοποιημένους.

Ένας αγώνας αυτοκινήτων που κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερος και κάθε χρόνο σπάει τα δικά του ρεκόρ.