Το Επιμελητήριο Φλώρινας επισκέφθηκε στις 10 & 11/ 11/ 2018 επιχειρηματική αποστολή από το Επιμελητήριο της Πάφου.

Στην αποστολή συμμετείχαν, εκτός από τους επιχειρηματίες, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος της Πάφου κ. Παπαντωνίου Χαράλαμπος, ο οποίος διατηρεί μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Κύπρο, καθώς και ο Α’ Αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Τμήματος της Πάφου κ. Ζήνων Ζήνωνος.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η δικτύωση και η συνεργασία των τοπικών μας επιχειρήσεων με τις επιχειρήσεις της Κύπρου.

Το Σάββατο 10/11/2018 πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Bella Toumpa στον Αγ. Παντελεήμονα 15 επιχ/κες συναντήσεις με θετικά αποτελέσματα στον τομέα του κρασιού, πιπεριάς, φρούτων κ.α. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Φλώρινας κ. Σέλτσας και ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδης.

Την Κυριακή 11/11/2018 πραγματοποιήθηκαν 12 επιχ/κες συναντήσεις στο Επιμελητήριο Φλώρινας του αγροδιατροφικού κλάδου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Μπίρος.

Στον απόηχο της συνάντησης ο κ. Παπαντωνίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ποιότητα, τις τιμές και την καινοτομία των τοπικών μας προϊόντων. Το αμέσως επόμενο διάστημα οι επιχειρηματίες μας θα καταθέσουν τις τελικές προσφορές τους και είμαστε σίγουροι για τις συνεργασίες που θα προκύψουν.

Φλώρινα, 15-11-2018

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ