Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα KickBoxing διεξήχθη στις 24-25 Νοεμβρίου 2018 στο Ολυμπιακό κέντρο πάλης στα Άνω Λιόσια Αττικής.O σύλλογος συμμετείχε με τον αθλητή Σαρρή Θωμά (κατηγορία U18) συνοδευόμενο από τον προπονητή Πασχαλίδη Ανδρέα.

Την μεγάλη επιτυχία για τον Σύλλογο και την Πόλη μας κατάφερε ο αθλητής του Kick Boxing Σαρρής Θωμάς με την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxingπου διοργάνωσε η μόνη αναγνωρισμένη από την Γ.Γ.Α ομοσπονδία του αθλήματος Πανελλήνια Ομοσπονδία Κick (ΠΟΚ).

Ο αθλητής του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ αγωνίστηκε σε δυο κατηγορίες α) στα U18 Κ1 heavyweight και κατέκτησε την 2η θέση και β) στο στυλ LowKick όπου και κατέκτησε την 3η θέση.

Υπεύθυνος για την προετοιμασία των αθλητών του Συλλόγου είναι ο αναγνωρισμένος από την Γ.Γ.Α προπονητής του Kick Boxing Πασχαλίδης Ανδρέας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τον αθλητή και τον προπονητή για την συμμετοχή τους και τις επιτυχίες τους στους Πανελλήνιους αγώνες.

Πασχαλίδης Ανδρέας (προπονητής); Κατ’ αρχήν να συγχαρώ τον Θωμά για τις επιτυχίες του. Την προηγούμενη εβδομάδα στο Β. Ελλάδος δώσαμε μια υπόσχεση και την κρατήσαμε πήραμε την 2η θέση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, να σημειωθεί ότι αυτός ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας στον οποίο συμμετείχε ο Θωμάς, και είμαι βέβαιος ότι θα μας δώσει πολλές τέτοιες χαρές στο μέλλον. Ευχαριστούμε το Δ.Σ του Συλλόγου που είναι πάντα δίπλα μας αλλά ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω να δώσω στον Τάσο Τσάλα για την χορηγία του εξαιρετικού αθλητικού υλικού.