Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018

on

Στις 5 Δεκεμβρίου 2018, στις εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου του Δήμου Αμυνταίου παραδόθηκε από τον Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ) νέο απορριμματοφόρο στον Δήμο Αμυνταίου. Η δωρεά έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικών και περιβαλλοντικών επενδύσεων που ο ΤΑΡ υλοποιεί στις περιοχές από τις οποίες διέρχεται.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο όχημα, τελευταίας τεχνολογίας, ωφέλιμου όγκου 16 m3.

Κατά την τελετή παράδοσης ο Δήμαρχος Αμυνταίου ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο του ΤΑΡ και υπεύθυνο τοπικών κοινωνιών για τη Δυτική Μακεδονία, κ. Μιχάλη Γκοσλιόπουλο, για την προσφορά του έργου τόσο για το νέο όχημα όσο και γενικότερα κατά την παρουσία του στην περιοχή. Αναφορικά με το νέο απορριμματοφόρο που θα προστεθεί στον υπάρχοντα στόλο, ενισχύεται το φιλοπεριβαλλοντικό προφίλ του Δήμου και βελτιώνεται η καθημερινότητα των συνδημοτών μας με την αναβάθμιση της ποιότητας των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Δήμου. Ο Δήμαρχος Αμυνταίου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αγαστή συνεργασία με τον TAP, το ικανοποιητικό αποτέλεσμα της οποίας επιβεβαιώθηκε και με την σημερινή δωρεά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.