Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Φλώρινας, πλην του οδικού δικτύου λεκανοπεδίου Πρεσπών.
Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων από το 20ο έως το 30ο χλμ της Επαρχιακής οδού Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σ ε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Γρεβενών.
Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, από το 2ο χλμ εώς και το 46ο χλμ της Εθνικής οδού Γρεβενών – Τρικάλων.
Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, από το 120ο χλμ (Α/Κ 07Β Παναγιάς) εώς το 181ο χλμ (Α/Κ 10 Ανατολικά Σιάτιστας) της Εγνατίας οδού (Α2).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σ ε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Καστοριάς.
Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το 18ο έως 28ο χλμ της Επαρχιακής οδού Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου).
Η κυκλοφορία των οχημάτων σ τον κάθετο άξονα Εγνατίας Οδού Σιάτιστας- Κρυσταλλοπηγής, διεξάγεται κανονικά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το Εθνικό, Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο.
Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, από το 181ο χλμ ( Α/Κ 10 Ανατολικά Σιάτιστας) εώς το 227ο χλμ ( Α/Κ 13 Πολυμύλου) της Εγνατίας οδού (Α2).
Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 7,5 τόνων, από το 25ο χλμ εώς το 50ο χλμ της Εθνικής οδού Κοζάνης – Λάρισας.

Ενημέρωση σχετικά με καιρικά φαινόμενα, διακοπές κυκλοφορίας και συμβουλές οδικής ασφάλειας υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr.