Τον Δεκέμβριο του 2017 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων ζήτησε επίσημα από ΟΛΟΥΣ τους Δήμους της Μακεδονίας να φέρουν στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της (πιθανής τότε) παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας στο κράτος των Σκοπίων. Ανταποκρίθηκε το 80% περίπου των Δήμων. 43 Δήμοι μας έστειλαν τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, οι οποίες (άλλες ομόφωνες και άλλες κατα πλειοψηφία) εξέφρασαν ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ότι οι κάτοικοι της ΜΙΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ Μακεδονίας δε δέχονται να παραχωρήσουν το όνομά τους στους γείτονες. Οι Μακεδόνες έχουν το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού τους και φυσικά το 80% των Δήμων της Μακεδονίας εκφράζει την ΡΗΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

Η κυβέρνηση καταχράστηκε την κρατική εξουσία, σφετερίστηκε την προαναφερόμενη ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και προχώρησε στην υπογραφή της «συμφωνίας» των Πρεσπών, με την οποία όχι μόνον παραχωρεί το ονόμα των Μακεδόνων, αλλά δίνει υπόσταση σε ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ «μακεδονική» γλώσσα και σε ΔΗΘΕΝ «μακεδονική» εθνότητα των σλάβων. Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Κοτζιάς μαζί με όσους τους στηρίζουν διαπράττουν ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ σε βάρος του λαού της Μακεδονίας. Τα ψηφίσματα των Δημοτικών Συμβουλίων της Μακεδονίας απετέλεσαν ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ σε όλες τις νομικές ενέργειες της ΠΟΠΣΜ:

  1. στα εξώδικα προς τους 300 βουλευτές με τα οποία έγινε η προειδοποίηση ότι παράδοση ονόματος άνευ συγκατάθεσης του λαού σημαίνει παραχώρηση εδαφών, συνιστά ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και τιμωρείται από τον Ποινικό Κώδικα με την εσχάτη των ποινών.
  2. στην μήνυση κατά Κοτζιά που κατέθεσε ο Πρόεδρος της ΠΟΠΣΜ κ.Γεώργιος Τάτσιος στην οποία τον κατηγορεί για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ λόγω κατάχρησης εξουσίας και σφετερισμό λαϊκής κυριαρχίας. Για ΠΡΩΤΗ φορά στα χρονικά μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά Υπουργού εν ενεργεία μεταβιβάσθηκε στην Βουλή για άρση βουλευτικής ασυλίας. Δυστυχώς παρήλθε το 3μηνο στο οποίο έπρεπε να συσταθεί εξεταστική επιτροπή χωρίς να γίνει ΚΑΜΙΑ απολύτως ενέργεια.
  3. Στην αίτηση ακύρωσης της «συμφωνίας» της ντροπής την οποία όμως απέρριψε το Συμβούλιο της Επικρατείας με την επίκληση της αναρμοδιότητας, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το δικαστικό κενό που υπάρχει σε περίπτωση πράξεων και αποφάσεων ΕΝΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
  4. Στις μαζικές αγωγές κατά του Ελληνικού Δημοσίου για καταπάτηση των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων των Μακεδόνων.

Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ όλα τα δημοτικά ψηφίσματα των 43 Δήμων της Μακεδονίας και αναρωτηθείτε ΠΩΣ γίνεται να κυρωθεί η «συμφωνία» της ντροπής από το Ελληνικό Κοινοβούλιο όταν η συντριπτική πλειοψηφία των Μακεδόνων, αλλά και όλων των Ελλήνων αντιτίθενται ΣΘΕΝΑΡΑ στην παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας και κατ’ επέκταση ΚΑΙ στην προδοτική «συμφωνία»;