Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019

on

Ευχές για την ονομαστική του εορτή δέχθηκε τη Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, στο Γραφείο του στο Δημαρχείο.

Συγκεκριμένα, τον κ. Δήμαρχο επισκέφθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέφανος Μπίρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών, κ. Κώστας Γέρου, ο Αστυνομικός Διευθυντής, κ. Δημήτρης Παλιογιάννης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας, κ. Γιάννης Μιαούλης, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Φλώρινας, κ. ΔημήτρηςΓκίνης, Δημοτικοί Σύμβουλοι,ο Πρόεδρος και Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων, υπάλληλοι του Δήμου Φλώρινας και πλήθοςΦλωρινιώτισσες και Φλωρινιώτες.

Ο κ. Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τους πολίτες, ευχαριστώντας τους για την τιμή που του έκαναν να τον επισκεφθούν και να του ευχηθούν, τους διαβεβαίωσε ότι με όλες τις δυνάμεις του βρίσκεται στο πλευρό τους αγωνιζόμενος για τα συμφέροντα του τόπου και ευχήθηκε σε όλους υγεία και προκοπή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.