Με μέλη της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Αθηνών Ελλάδος, συναντήθηκε την Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος. Συγκεκριμένα, παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδροςκ. Ιωάννης Αθανασιάδης, ο δικηγόρος κ. Ιωάννης Μαλταμπές και μέλη της Συνομοσπονδίας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του κ. Δημάρχου σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών και την προσπάθεια του σωματείου να προβεί στη συλλογή υπογραφών εναντίον αυτής, αλλά και στην ενημέρωση του κόσμου. Προς τον σκοπό αυτό, πολιτικά πρόσωπα, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και δημότες της Φλώρινας, προέβησαν στην υπογραφή εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών στο βιβλίο συλλογής αυτών από την Παμμακεδονική. Παράλληλα, τα μέλη της Παμμακεδονικής έχουν αφήσει ανοιχτό κατάλογο υπογραφών στο Δημαρχείο Φλώρινας, όπου όσοι κάτοικοι επιθυμούν μπορούν να προβούν στην υπογραφή ενάντιαστη Συμφωνία των Πρεσπών και στην παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας.

Ο κ. Δήμαρχος δήλωσε ότι θα στηρίξει τις δράσεις της Παμμακεδονικής, προκειμένου να καταργηθεί η Συμφωνία των Πρεσπών και οι παραχωρήσεις που γίνονται από τη χώρα μας με αυτή σε βάρος της ιστορίας μας και του τόπου μας