Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, συνεδρίασε, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πέτρου Σερίδη.

Η Συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη και ένα εκτός αυτής.

Το θέμα της εκτός ημερήσιας διάταξης είναι:

- « Συνδιοργάνωση θεατρικής παράστασης με το Θεατρικό Εργαστήρι του Κέντρου Νεότητας «ΆΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών& Εορδαίας, στις 1, 2 & 3 Φεβρουαρίου 2019», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.

Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:

- «Έγκριση της υπ’ αριθ. 01/2019 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Φλώρινας σχετικά με την Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο, Δήμαρχο Φλώρινας.

- «Παραλαβή και έγκριση των παραδοτέων της Β΄ και τελικής φάσης του ενταγμένου έργου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (ΕΑΠ) Δυτικής Μακεδονίας 2012-2016 με τίτλο: ¨Αποτύπωση, σύνταξη μελετών παθητικής και ενεργητικής πυροπροστασίας παιδικών σταθμών και υποστήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Φλώρινας για την αδειοδότησή τους¨», με εισηγητή τον κ. Νικόλαο Δούμτση, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.

- Παραλαβή και έγκριση των παραδοτέων του ενταγμένου έργου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (ΕΑΠ) Δυτικής Μακεδονίας 2012-2016 με τίτλο: «Ανάπλαση των παραποτάμιων οδών του ποταμού Σακουλέβα από την οδό Βουκεφάλα μέχρι την Ανώνυμη οδό 27», με εισηγητή τον κ. Νικόλαο Δούμτση, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.

Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.